Το μπριάμ είναι από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της μεσογειακής κουζίνας. Ένα πιάτο γεμάτο χρώμα, άρωμα και θρεπτικά συστατικά, που φέρνει στο τραπέζι όλη τη φρεσκάδα της εποχής. Οι μελιτζάνες, οι πατάτες, τα κολοκυθάκια και οι ντομάτες ψήνονται αργά, λουσμένα με ελαιόλαδο και μυρωδικά, δημιουργώντας έναν ακαταμάχητο συνδυασμό γεύσεων. Στην παραλλαγή αυτή, το μπριάμ απογειώνεται με την προσθήκη Kerrygold και κυβάκια τρικαλινό ΦΑΓΕ, που λιώνουν μέσα στα λαχανικά και δίνουν μια επιπλέον πλούσια και κρεμώδη υφή. Έτσι, το πιάτο γίνεται πιο απολαυστικό, πιο χορταστικό και ιδανικό για να σερβιριστεί είτε ως κυρίως είτε ως συνοδευτικό σε ένα καλοκαιρινό τραπέζι.Δείτε παρακάτω τα υλικά και τον τρόπο παρασκευής.