Οι κολιοί είναι πλούσιοι σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και μειώνουν τον κίνδυνο φλεγμονών. Περιέχουν επίσης πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, απαραίτητη για τη μυϊκή ανάπτυξη και την ενέργεια. Είναι πηγή βιταμινών Β, που ενισχύουν το νευρικό σύστημα, και βιταμίνης D, σημαντικής για υγιή οστά και ανοσοποιητικό. Επιπλέον, είναι χαμηλοί σε θερμίδες και ιδανικοί για όσους θέλουν μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.