10 Μαρ 2015

Ενας φυσικος τροπος καταπολέμησης του καρκίνου.

      Η μαγειρική σόδα είναι το λευκό στερεό που εμφανίζεται ως λεπτή σκόνη. Λέγεται επίσης και διττανθρακικό νάτριο. Η χημική ονομασία της είναι όξινο διττανθρακικό νάτριο ή όξινο ανθρακικό νάτριο. Στην οικιακή χρήση, η μαγειρική σόδα
χρησιμοποιείται ως μέσο καθαρισμού. Την συναντάμε σε οδοντόκρεμες, όπου χρησιμεύει ως αντισηπτικό, εξουδετερωτής οξέων, λευκαντικός παράγοντας και παράγοντας αφαίρεσης της πλάκας. 

 Πώς η μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του Καρκίνου
     Βασικά, οι κακοήθεις όγκοι αντιπροσωπεύουν μάζες ταχέως αναπτυσσόμενων κυττάρων. Ο ταχύς ρυθμός ανάπτυξης που παρατηρείται από αυτά τα κύτταρα σημαίνει ότι ο κυτταρικός μεταβολισμός προχωρά επίσης σε πολύ υψηλά ποσοστά.
     Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν εξαιτίας της κλιμάκωσης του καρκίνου και της αύξησης των τοξινών σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας – από το μολυσμένο νερό στα τρόφιμα, στα εμβόλια και ακόμη και στον αέρα.
    Είναι βέβαιο ότι τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα και το επίπεδο του στρες, στο οποίο εκτίθενται οι άνθρωποι, προκαλούνται από τον φαύλο κύκλο του εταιρικού καπιταλισμού. Αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είπε ο Vernon .

Παραπομπές
http://www.pentapostagma.gr/
http://olazoi.blogspot.gr/

    Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο πως η μελάσσα σε συνδυασμό με την μαγειρική σόδα μπορούν να καταπολεμήσουν τον καρκίνο. Η μελάσσα  περιέχει πολλά ανόργανα και οργανικά στοιχεία φυτικής προέλευσης, και γι’ αυτό το λόγο είναι πλήρως αφομοιώσιμα από τον οργανισμό, χωρίς να προκαλούν βλάβες.  Έχει αφαιρεθεί η ζάχαρη και δεν περιέχει καμία λιπαρή ουσία συνεπώς έχει πολύ λίγες θερμίδες (περίπου 25 ανά κάθε κουταλιά του γλυκού) και περιέχει φυσικά σάκχαρα που στις συνιστώμενες ποσότητες αφομοιώνονται πλήρως από τον οργανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: