3 Νοε 2015

Σούπερ Τονωτικό ρόφημα για ευεξία και αποτοξίνωση

  
  Καθημερινά χρειαζόμαστε ενέργεια, για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες υποχρεώσεις μας. Είναι σημαντικό, ο οργανισμός μας να μπορεί να δουλεύει στο μέγιστο και παράλληλα να μην εξαντλείται, από την προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά, σε διάφορους τομείς της κοινωνικής μας δραστηριότητας. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε ναπαρασκευάσετε, ένα σούπερ τονωτικό ρόφημα...
που σας γεμίζει ενέργεια και παράλληλα καθαρίζει τον οργανισμό σας από τοξίνες.


       ΣΥΝΤΑΓΗ-ΥΛΙΚΑ
  • Τζιντζερ φρέσκια ρίζα
  • Κανέλλα σκόνη
  • Κόλιανδρος 1 κουτ.γλυκού
  • 1 Λεμόνι χυμός
  • Μέλι 2 κουτ.σούπας 

Βάλτε στο μούλτι περίπου 100 ml νερό και ρίξτε μέσα το φρέσκο τζίντζερ (Ginger) (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σκόνη αλλά καλύτερα το φρέσκο) Ανακατέψτε με τον κόφτη ώστε να ψιλοκοπεί και να αλεστεί το τζίντζερ.

   Στη συνέχεια αδειάστε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέστε 700 ml νερό περίπου. Βάλτε το στη φωτιά και παράλληλα ρίξτε μέσα την κανέλλα σε σκόνητον κόλιανδρο και το χυμό του λεμονιού. Αφήστε το μίγμα στη φωτιά και ανακατέψτε λίγο. Όταν πάρει βράση ρίξτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και ανακατέψτε να διαλυθεί. Απομακρύνετε από την φωτιά και αφήστε λίγο να κρυώσει. Πιείτε από το ρόφημα ένα ποτήρι, πρωί μεσημέρι και βράδυ. Θα νιώσετε ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια.

Διαβάστε εδώ άρθρο του ερευνητή Sayer Ji για το ginger!

Δεν υπάρχουν σχόλια: