19 Μαρ 2015

ΤΕΣΤ Προσωπικότητας με εικόνες.Δοκιμάστε το!

  
Ένα ενδιαφέρον τέστ προσωπικότητας που μπορείτε πολύ έυκολα να το κάνετε και εσείς .Δεν χρείάζεται παρά ελάχιστα λεπτά για να μπορέσετε να δείτε τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

 Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών ανέπτυξε το παρακάτω Τεστ Προσωπικότητας που...
βασίζεται σε εικόνες. Κάθε εικόνα αποτυπώνει τα 3 κυρίαρχα χαρακτηριστικά που εκφράζουν την προσωπικότητά σας.
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε τις εικόνες και να επιλέξετε αυτή που σας αντιπροσωπεύει.
     Στη συνέχεια αφού έχετε επιλέξει την εικόνα σας διαβάστε παρακάτω τη αντιπροσωπεύει η κάθε μια και βρείτε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σας σύμφωνα με αυτή που εσείς επιλέξατε.


Επεξήγηση εικόνων.1.
Ανέμελος, παιχνιδιάρης, εύθυμος
Σας αρέσει η ελευθερία και σας χαρακτηρίζει έντονα ο αυθορμητισμός. Αγαπάτε τις αλλαγές και σας ενθουσιάζουν οι νέες εμπειρίες.2.Ανεξάρτητος, αντισυμβατικός, ατίθασος Σας αρέσει να ορίζετε μόνοι τη ζωή σας. Έχετε καλλιτεχνικές τάσεις και δύσκολα συμβιβάζεστε με όρια και κανόνες. Συνήθως κολυμπάτε κόντρα στο ρεύμα

3.
Συνεσταλμένος, ευαίσθητος, στοχαστικός
Δε σας αρέσουν οι επιφανειακές προσεγγίσεις σχέσεων και καταστάσεων. Προτιμάτε τη μοναξιά από το να αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις. Ωστόσο, οι σχέσεις σας με τους φίλους είναι σταθερές και δυνατές.

4.Προσγειωμένος, ισορροπημένος, αρμονικός Ο περίγυρός σας εκφράζει θαυμασμό για τη ρεαλιστική σας προσέγγιση, καθώς οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συνάδελφοι αισθάνονται ότι μπορούν να βασιστούν σε εσάς. Αποπνέετε σιγουριά χωρίς να γίνεστε πιεστικοί.

5.Επαγγελματίας, πραγματιστής, σίγουρος Έχετε τον έλεγχο της ζωής σας και δεν πιστεύετε ιδιαίτερα στην τύχη. Έχετε αυτοπεποίθηση και λύνετε κάθε πρόβλημα βρίσκοντας πρακτικές λύσεις. Δεν επαναπαύεστε μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας.
6.
Γαλήνιος, διακριτικός, ψύχραιμος
Κάνετε εύκολα φίλους όμως ταυτόχρονα απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας. Χρειάζεστε την ηρεμία σας, οπότε θέλετε κάθε τόσο να κάνετε μικρές, μοναχικές αποδράσεις σε όμορφα μέρη.7,Αναλυτικός, αξιόπιστος, σίγουρος Έχετε την ικανότητα να ανακαλύπτετε μικρά, κρυμμένα «διαμάντια», είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για ιδέες. Δε σας απασχολούν οι τάσεις που επικρατούν τριγύρω αλλά επιθυμείτε την ποιότητα και τη φινέτσα σε ό,τι σας περιβάλλει.8.
Ρομαντικός, ονειροπόλος, συναισθηματικός
Τις περισσότερες φορές το συναίσθημα επικρατεί της λογικής σας. Αυτό που σας λέει η καρδιά σας είναι ό,τι πιο σημαντικό. Λατρεύετε να κάνετε όνειρα για το μέλλον και αντιπαθείτε τους κυνικούς ανθρώπους.9,Δυναμικός, ενεργός, εξωστρεφής
Είστε διατεθειμένοι να πάρετε σημαντικά ρίσκα προκειμένου να αποφύγετε τη ρουτίνα. Σας αρέσει να έχετε ενεργό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό και παίρνετε συχνά πρωτοβουλίες.

Πηγή για το παραπάνω τέστ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

πως φτιαχνω blog